Wat is vakantie in Actie?

Uitrusten? Bankhangen? Computerspelletjes spelen? Dat doe je maar een andere keer! Tijdens de schoolvakanties zijn SPRINT en Ecsplore d’r weer. Wakker, uitgerust en ram vol energie. Hier moet je bij zijn! Uitrusten doe je maar lekker op school ;)

Vakantie in Actie biedt leuke activiteiten aan tijdens vier vakanties. Want we voegen de kerstvakantie, na het eerdere succes, ook toe. In iedere vakantie doen we iets anders. Hieronder lees je wat.

Herfstvakantie: HerfstXperience
Regent het buiten? Vallen de bladeren van de bomen? Boeien! Ecsplore en SPRINT staan voor jullie klaar in de gymzalen, in het zwembad, of in een tennishal… wat wil je nog meer! 

Kerstvakantie: KerstXperience  
Koud? Nat? IJs? Sneeuw? So what! Wij organiseren in samenwerking met Wèntjerdruim leuke sport- en cultuuractiviteiten op en rondom de markt in Sittard.

Meivakantie: MeiXperience
Als het zonnetje weer langzaam begint de schijnen en de lente begonnen is, organiseren wij buiten weer leuke activiteiten. Sport én cultuur overal, op vele plekjes in Sittard-Geleen.

Zomervakantie: Summer of Sports… and Arts!
Zoals je van ons gewend bent in de zomer zes weken lang vette sport, spel en cultuuractiviteiten. Niks bijkomen en vakantie vieren. Bij Summer of Sports… and Arts is dat feestje!

 

 

Nieuws

08.04.2021

Sportzone in Actie Extreme!

De inschrijving voor Sportzone in Actie Extreme is geopend. Klik hier om je snel aan te melden.

...lees meer