Oirsbeek/Schinnen in Actie

Ecsplore en SPRINT vinden het belangrijk dat iedereen beweegt. Want sport en bewegen is enorm gezond en bovendien ook nog eens heel erg leuk! In het nieuwe jaar starten wij weer met ‘Buurt in Actie’, gratis sport en bewegen na school. Elke week zijn wij bij jou om de hoek of zelfs op school aanwezig met nieuwe, leuke, verschillende sport- en beweeglessen.

Ontdek hoe leuk, gezond en leerzaam bewegen is! Kom alleen of samen met al je vriendjes en vriendinnetjes en doe met ons mee. De lessen zijn gratis en starten direct na schooltijd. Wel is inschrijven verplicht.

Oirsbeek in Actie
Even weken: Groep 3 t/m 8 elke maandag van 14.30 tot 15.30 uur Sporthal De Oirsprong.

Schinnen in Actie
Oneven weken: Groep 3 t/m 8 elke dinsdag van 15.15 tot 16.15 uur gymzaal in BS Dionysius.

M.u.v. schoolvakanties en studiedagen.
!!Kinderen die zich hebben inschreven mogen in beide wijken naar Buurt in Actie komen!!

Inschrijven en meer informatie
Klik hier om je aan te melden voor groepen 3 t/m 8. 
Klik hier voor ‘de spelregels’ van 'Buurt in Actie'. Voor vragen neem contact op met de lesgever Liv Aerts (Oirsbeek) en/of Dougie Schoenmackers (Schinnen). 

Nieuws

07.10.2020

HerfstXperience 2020

Herfstvakantie: de zon verdwijnt achter de wolken. Het wordt kouder buiten. We verplaatsen ons naar binnen. Om te bankhangen? Natuurlijk niet! Om te bewegen natuurlijk! Tijdens de herfstvakantie is Ecsplore er weer met de HerfstXperience. Wakker, uitgerust en vol energie. Hier moet je bij zijn!

...lees meer