Buurt in actie

Bij jou in de buurt staat een gymzaal. Zeker weten. In die gymzalen komen we langs met leuke sport- en beweeglessen! Want Ecsplore en SPRINT vinden het belangrijk dat iedereen beweegt. Sport en bewegen is namelijk enorm gezond en bovendien ook nog eens heel erg leuk!

Wij zijn elke week bij jou om de hoek of zelfs op school te vinden met nieuwe, leuke en verschillende sport- en beweeglessen. Ontdek hoe leuk, gezond en leerzaam bewegen is! Kom alleen met ons meedoen of samen met al je vriendjes en vriendinnetjes. De lessen worden gegeven door een leuke meester of juf, zijn gratis en vinden direct na school plaats. Inschrijving is verplicht en kan makkelijk via deze website.

Buurt in Actie start weer vanaf 14 september!

Vanaf maandag 14 september 2020 gaan de Buurt in Actie lessen van dit schooljaar weer van start. We laten de lessen zo goed als mogelijk bij de schooluren aan sluiten. Het kan zijn dat tijden en locaties zijn aangepast ten opzichte van vorig schooljaar.

Wil je precies zien wat het voor jouw Buurt in Actie les betekent? Via de linkjes hieronder vind je de geüpdatete informatie. 

Lees ook de informatie op: wat-ouders-willen-weten

'Buurt in Actie' is er in de volgende wijken. Klik op jouw wijk voor de dagen, tijden, meer informatie of om direct in te schrijven.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wijken schooljaar 2020-2021

Onderstaande Buurt in Actie lessen starten vanaf 14 september!

Sittard-Geleen
Born
- Limbricht/Einighausen
Grevenbicht
- Krawinkel
- Lindenheuvel
- Geleen-Zuid
- Oud-Geleen
- Speciaal onderwijs (Blinker)
- Limbrichterveld/Hoogveld
- Speciaal onderwijs (Mozaiek)
- Ophoven
- Leyenbroek/Lahrhof
- Overhoven
- Sittard-Oost

Stein

- Elsloo
- Stein
                          Start vanaf 21 september!!
- Urmond

Beekdaelen

Puth 
- Oirsbeek/Schinnen 3 t/m 8
- Schinveld 3 t/m 8
- Amstenrade 3 t/m 8
-
 Nuth
- Schimmert


 

Nieuws

07.10.2020

HerfstXperience 2020

Herfstvakantie: de zon verdwijnt achter de wolken. Het wordt kouder buiten. We verplaatsen ons naar binnen. Om te bankhangen? Natuurlijk niet! Om te bewegen natuurlijk! Tijdens de herfstvakantie is Ecsplore er weer met de HerfstXperience. Wakker, uitgerust en vol energie. Hier moet je bij zijn!

...lees meer