Buurt in actie

 

Vanaf dinsdag 15-12-2020 gelden er aanvullende regels, sporten voor kinderen in groepen mag vanaf dan alleen nog buiten. Helaas gaan daarom de reguliere Buurt in Actie activiteiten in de gymzalen tot en met dinsdag 31 maart 2021 niet door. 

Daarvoor in de plaats organiseren we de Buiten Buurt in Actie! op 7 plekken. Klik hier voor meer informatie aan aanmelden. 

 

Bij jou in de buurt staat een gymzaal. Zeker weten. In die gymzalen komen we langs met leuke sport- en beweeglessen! Want Ecsplore en SPRINT vinden het belangrijk dat iedereen beweegt. Sport en bewegen is namelijk enorm gezond en bovendien ook nog eens heel erg leuk!

Wij zijn elke week bij jou om de hoek of zelfs op school te vinden met nieuwe, leuke en verschillende sport- en beweeglessen. Ontdek hoe leuk, gezond en leerzaam bewegen is! Kom alleen met ons meedoen of samen met al je vriendjes en vriendinnetjes. De lessen worden gegeven door een leuke meester of juf, zijn gratis en vinden direct na school plaats. Inschrijving is verplicht en kan makkelijk via deze website.

Wil je precies zien wat het voor jouw Buurt in Actie les betekent? Via de linkjes hieronder vind je de geüpdatete informatie. 

Lees ook de informatie op: wat-ouders-willen-weten

'Buurt in Actie' is er in de volgende wijken. Klik op jouw wijk voor de dagen, tijden, meer informatie of om direct in te schrijven.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wijken schooljaar 2020-2021

Sittard-Geleen
Born
- Limbricht/Einighausen
Grevenbicht
- Krawinkel
- Lindenheuvel
- Geleen-Zuid
- Oud-Geleen
- Speciaal onderwijs (Blinker)
- Limbrichterveld/Hoogveld
- Speciaal onderwijs (Mozaiek)
- Ophoven
- Leyenbroek/Lahrhof
- Overhoven
- Sittard-Oost

Stein

- Elsloo
- Stein
                          
- Urmond

Beekdaelen

Puth 
- Oirsbeek/Schinnen 3 t/m 8
- Schinveld 3 t/m 8
- Amstenrade 3 t/m 8
-
 Nuth
- Schimmert


 

Nieuws

08.04.2021

Sportzone in Actie Extreme!

De inschrijving voor Sportzone in Actie Extreme is geopend. Klik hier om je snel aan te melden.

...lees meer