Informatie MeiXperience

Ook dit jaar organiseert Ecsplore, in samenwerking met Leerbedrijf SPRINT, een vakantie vol sportieve en culturele activiteiten. Wederom staat de MeiXperience garant voor een flinke dosis beweging, sportiviteit, creativiteit en plezier. 

Bijna alle activiteiten zijn toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Bij de activiteiten waarbij andere leeftijden geldt staat dit aangegeven. Ben jij helemaal enthousiast en benieuwd naar het programma? Klik dan hier.

De cultuur activiteiten van MeiXperience worden mede mogelijk gemaakt door Het Huis voor de Kunsten en De provincie Limburg.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wist u dat u de deelnemers bijdrage vergoed kan krijgen?

De gemeente Sittard-Geleen heeft de Voor Kids-regeling.Deze regeling is bedoeld voor schoolgaande kinderen tussen 4 en 18 jaar en vergoedt onkosten voor onderwijs en maatschappelijke en culturele ontwikkeling. U kunt wel tot € 325,- vergoed krijgen voor uw kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

Indien u meer informatie wilt kunt u contact opnemen met de afdeling Sociale Zaken van de gemeente. Of kunt u in ons inschrijfformulier de promotiecode Voor-Kids Info invoeren en dan brengen wij u in contact met de gemeente!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INFORMATIE VOOR OUDERS:

(1) Meedoen kost € 3,00 per kind per activiteit.
(2) De activiteiten worden begeleid door professionele combinatiefunctionarissen met BHV-diploma samen met stagiaires van Leerbedrijf SPRINT.
(3) Wij werken met een maximum aantal kinderen per activiteit: vol=vol!
(4) Bij slecht weer worden buitenactiviteiten verplaatst naar binnen. In geval van verplaatsing ontvangt u altijd een bericht.
(5) Wijzigingen in programma en tijden voorbehouden.
(6) Deelnemers zorgen zelf voor juiste (sport)kleding, drinken, eten, enzovoorts. Let op: bij de cultuuractiviteiten kunnen kleren vies worden door bijv. verf, graffiti of lijm.
(7) Deelname is geheel op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventueel letsel of schade.
(8) Voor de activiteiten in het zwembad is een zwemdiploma verplicht!
(9) Er kunnen foto's en/of video's gemaakt worden voor promotionele doeleinden.
(10) Maakt u gebruik van de Voor-Kids-regeling? Dan is deelname gratis. Gebruik ‘Voor-Kids’ als promotiecode bij de inschrijving.*
(11) Heeft u een laag inkomen maar maakt u (nog) geen gebruik van de Voor-Kidsregeling? Vul dan ‘Voor-Kids nieuw’ in. De gemeente zal dan contact met u opnemen om de regeling uit te leggen.

*controle vindt vooraf plaats tussen de gemeente en Ecsplore.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INSCHRIJVEN IS VERPLICHT:
(1)    Ben jij tussen de 6 en 12 jaar?

(2)    Zoek dan de activiteiten uit waaraan jij wilt meedoen.
(3)    Schrijf doe je hier (let op: vol=vol).
(4)    Je ontvangt automatisch een bevestiging van je inschrijving.
(5)    Vóór de activiteit ontvang je nog een reminder met informatie over de activiteit zelf, de verzamelplaats en verder informatie.
(6)    Ben je na aanmelding toch verhinderd? Meld je dan af via inschrijving@ecsplore.nl

Meedoen kost €3,00 per kind per activiteit. Betalen gebeurt contant op de dag zelf, graag gepast.

Nieuws

29.11.2018

PROGRAMMA KERSTXPERIENCE 2018

Ook in de kerstvakantie vinden er weer toffe activiteiten plaats! Ondanks de feestdagen organiseren wij vier leuke sportactiviteiten en twee cultuuractiviteit.

...lees meer

14.11.2018

ONTDEK JOUW SPORTZONE!

Helaas! Alle activiteiten zijn vol. In het voorjaar van 2019 komen we terug met een reeks 'Sportzone in Actie' activiteiten. Wel kun je al inschrijven voor de KerstXperience! 

...lees meer