Informatie HerfstXperience 2019

Ook deze vakantie organiseert Ecsplore, in samenwerking met Leerbedrijf SPRINT, een week vol sportieve en culturele activiteiten. Wederom staat de herfstvakantie garant voor een flinke dosis beweging, sportiviteit, creativiteit en plezier. 

De meeste activiteiten zijn, tenzij anders aangegeven, voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Ben jij helemaal enthousiast en benieuwd naar het programma? Klik dan hier.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INFORMATIE VOOR OUDERS:

(1) De kosten zijn € 3,00 per kind per activiteit. Betaling contant op de dag zelf, graag gepast.
(2) Aan elke activiteit kan een maximum aantal kinderen meedoen: vol=vol! Indien een activiteit vol zit dan is deze ook echt vol. In de aantallen die ingeschreven kunnen worden is al een afvalpercentage meegenomen!
(3) Neem zelf geschikte (sport)kleding, schoeisel, drinken en eten mee. Let op: je kleding kan vies worden.
(4) De activiteiten worden begeleid door professionals van Ecsplore (met een BHV-diploma), samen met stagiaires van Leerbedrijf SPRINT.
(5) Bij slecht weer worden buitenactiviteiten verplaatst naar binnen. Daarover krijg je altijd bericht.
(6) Wijzigingen in programma en tijden voorbehouden.
(7) Deelname is geheel op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventueel letsel of schade.
(8) Er kunnen foto's en/of video's gemaakt worden voor promotionele doeleinden.
(9) Heeft u een laag inkomen? Er zijn verschillende regelingen beschikbaar zodat uw zoon/dochter toch kan deelnemen aan onze activiteiten:

- De gemeente Sittard-Geleen heeft de regeling Kansen voor alle kinderen. Deze regeling is bedoeld voor gezinnen in de gemeente Sittard-Geleen met kinderen/jongeren tussen 0 en 19 jaar en een laag inkomen. Bepaalde kosten voor onderwijs, sport en cultuur worden vergoed. Kijk voor meer informatie, voorwaarden en aanvraagformulier op www.sittard-geleen.nl/kansenvoorallekinderen of bel de gemeente op telefoonnummer 14046.
- Gezinnen met een laag inkomen in de gemeente Stein kunnen aanspraak maken op het Jeugdfonds Sport en Cultuur en Stichting Leergeld. De regelingen zijn bedoeld voor kinderen/jongeren van 4 tot 18 jaar. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op https://www.gemeentestein.nl/sport-en-cultuur-voor-kinderen
- Gezinnen met een laag inkomen in de gemeente Beekdaelen kunnen aanspraak maken op het Jeugdfonds Sport en Cultuur en Stichting Leergeld. De regelingen zijn bedoeld voor kinderen/jongeren van 4 tot 18 jaar. Kijk voor meer informatie en voorwaarden op https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/limburg-sport/ of https://www.leergeld.nl/parkstad/ 
(10) In de afgelopen periode is gebleken dat deelnemers zich vaak niet afmelden / niet op komen dagen. Hierdoor wordt het, organisatorisch gezien, steeds moeilijker de activiteiten op te zetten die wij voor ogen hebben. We hanteren daarom een afmeldtermijn tot (!) 24 uur voorafgaand aan de activiteit. Mocht het afmelden alsnog op regelmatige basis niet gebeuren? Dan voelen wij ons genoodzaakt je overige aanmeldingen te blokkeren om zo ruimte te bieden aan andere deelnemers.   

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INSCHRIJVEN IS VERPLICHT:
(1)    Ben jij tussen de 4 en 12 jaar?

(2)    Zoek dan de activiteiten uit waaraan jij kunt/wilt meedoen.
(3)    Inschrijven doe je hier (let op: vol=vol).
(4)    Je ontvangt automatisch een bevestiging van je inschrijving.
(5)    Vóór de activiteit ontvang je nog een reminder met informatie over de activiteit zelf, de verzamelplaats en verder informatie.
(6)    Ben je na aanmelding toch verhinderd? Meld je dan af via inschrijving@ecsplore.nl

Meedoen kost €3,00 per kind per activiteit. Betalen gebeurt contant op de dag zelf, graag gepast.
Heb je de code van Kansen voor alle Kinderen ingevuld? Dan gelden de regels op de door jou ontvangen brief.