19.03.2019

KNVB Straatvoetbaltoernooi 2019

In samenwerking met Fortuna Sittard organiseren Ecsplore en SPRINT in de meivakantie het KNVB Straatvoetbaltoernooi 2019. Een spannend 4 tegen 4 toernooi voor zowel voetballers als niet-voetballers. 

Wordt jouw team het beste straatvoetbalteam van Sittard-Geleen? Geef je dan snel op en ga met je vrienden de uitdaging aan.

Het toernooi is bedoeld voor jongens én meisjes. Er wordt gestreden in twee leeftijdscategorieën JO-12 (11 t/m 12 jaar) en JO-10 (8 t/m 10 jaar). Je bent zelf vrij om te bepalen om een mix, jongens- of meisjesteam in te schrijven.

Het toernooi vindt plaats op woensdag 1 mei op de voetbalvelden van VV Sittard (Bradleystraat 21, 6135 CV Sittard). Het toernooi start omstreeks 10.00 uur en zal afhankelijk van het aantal deelnemende teams uiterlijk 14.00 uur afgelopen zijn.

Deelnemen? Schrijf jouw team dan snel in via het digitaal inschrijfforumlier (let op! vol=vol). Houd er rekening mee dat u bij de inschrijving de geboortedatum van alle spelers in moet vullen. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en meer informatie per e-mail.

Let op: deelname aan het  KNVB Straatvoetbal kost €3,00 per persoon. Dit bedrag dient contant betaald te worden bij de activiteit zelf. Ook dient er een begeleider bij het team aanwezig te zijn (min. 18 jaar).

Nieuws

01.07.2020

Summer of Sports and Arts 2020 komt eraan!

Zomervakantie: Uitrusten? Bankhangen? Computerspelletjes spelen? Dat doe je maar een andere keer! Tijdens de zomervakantie is Ecsplore er weer met de Summer of Sports and Arts. Wakker, uitgerust en vol energie. Hier moet je bij zijn!

...lees meer