21.08.2018

Buurt in Actie 2018/2019 gaat van start

Ecsplore en SPRINT vinden het belangrijk dat iedereen beweegt. Want sport en bewegen is enorm gezond en bovendien ook nog eens heel erg leuk! Elke week vinden er activiteiten plaats van ‘Buurt in Actie’. 

In het nieuwe schooljaar starten wij weer met ‘Buurt in Actie’. Vanaf maandag 10 september zijn wij weer elke week bij jou om de hoek of zelfs op school te vinden met nieuwe, leuke en verschillende sport- en beweeglessen.
Ontdek hoe leuk, gezond en leerzaam bewegen is! Kom alleen met ons meedoen of samen met al je vriendjes en vriendinnetjes. De lessen zijn gratis en starten direct na schooltijd. Inschrijven is verplicht en kan hier.

Check snel in welke buurten wij actief zijn. Per buurt vindt je vervolgens meer informatie over dagen, tijden en locaties. Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

15.02.2019

Week voor de Gezonde Jeugd: Buurtsafari bij jou in de wijk!

Van 11 t/m 15 maart vindt er in Nederland de ‘Week voor de Gezonde Jeugd’ plaats! Daarom organiseren wij in deze week elke dag een leuke, gezellige, sportieve en vooral gezonde Buurtsafari voor kinderen van groep 3 t/m 8! Jij kunt er gratis aan meedoen!

...lees meer