21.08.2018

Buurt in Actie 2018/2019 gaat van start

Ecsplore en SPRINT vinden het belangrijk dat iedereen beweegt. Want sport en bewegen is enorm gezond en bovendien ook nog eens heel erg leuk! Elke week vinden er activiteiten plaats van ‘Buurt in Actie’. 

In het nieuwe schooljaar starten wij weer met ‘Buurt in Actie’. Vanaf maandag 10 september zijn wij weer elke week bij jou om de hoek of zelfs op school te vinden met nieuwe, leuke en verschillende sport- en beweeglessen.
Ontdek hoe leuk, gezond en leerzaam bewegen is! Kom alleen met ons meedoen of samen met al je vriendjes en vriendinnetjes. De lessen zijn gratis en starten direct na schooltijd. Inschrijven is verplicht en kan hier.

Check snel in welke buurten wij actief zijn. Per buurt vindt je vervolgens meer informatie over dagen, tijden en locaties. Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

29.11.2018

PROGRAMMA KERSTXPERIENCE 2018

Ook in de kerstvakantie vinden er weer toffe activiteiten plaats! Ondanks de feestdagen organiseren wij vier leuke sportactiviteiten en twee cultuuractiviteit.

...lees meer

14.11.2018

ONTDEK JOUW SPORTZONE!

Helaas! Alle activiteiten zijn vol. In het voorjaar van 2019 komen we terug met een reeks 'Sportzone in Actie' activiteiten. Wel kun je al inschrijven voor de KerstXperience! 

...lees meer