Wat is in actie?

Hoppa, je bent een paar klikken weg van heel veel sport, bewegen en cultuur! Check de activiteiten, foto's, programma's, data en tijden, en schrijf je natuurlijk in. 

Op deze site maak je kennis met ons: de combinatiefunctionarissen van Ecsplore. Ruige gasten zijn we. Kom maar eens langs. Wij weten alles (ahum…) van sport, bewegen en cultuur. En we kúnnen ook alles (weer ahum…). Flikflaks, handstanden, ballen in de basket schieten, schilderen, gitaar spelen. 

Klik rond op onze site. Maar niet té lang, want je moet snel weer gaan bewegen hè…

In Actie
Ecsplore werkt in de gemeenten Sittard-Geleen (in samenwerking met Leerbedrijf SPRINT), Schinnen en Stein aan het sportieve en culturele klimaat. Sport, bewegen en cultuur, daar zijn we goed in. Volgens ons word je er namelijk gezonder, gezelliger en slimmer van. In dure woorden: we leveren een bijdrage aan je actieve leefstijl, je sociale ontwikkeling en je cognitieve groei.

Voor kinderen op de basisschool hebben we ons werk gebundeld in het programma “In Actie”. Zo hebben we Vakantie in Actie, Buurt in Actie, Events in Actie en meer. Klik hiernaast op de verschillende programma's om te kijken wat wij doen. Kijk ook eens naar onderstaand filmpje. 

Nieuws

04.10.2017

Wat zijn jouw plannen in de herfstvakantie? Wij weten het wel, de ‘HerfstXperience’!

Ook dit jaar organiseert Ecsplore, in samenwerking met Leerbedrijf SPRINT en het Huis voor de Kunsten, een vakantie vol sportieve en culturele activiteiten. Wederom staat de HerfstXperience garant voor een flinke dosis beweging, sportiviteit, creativiteit en plezier.

...lees meer

04.10.2017

Sport na school gemeente Schinnen

Na de herfstvakantie starten we ook in de gemeente Schinnen met sport na school. Lees snel verder...

...lees meer