Wat is in actie?

Hoppa, je bent een paar klikken weg van heel veel sport, bewegen en cultuur! Check de activiteiten, foto's, programma's, data en tijden, en schrijf je natuurlijk in. 

Op deze site maak je kennis met ons: de combinatiefunctionarissen van Ecsplore. Ruige gasten zijn we. Kom maar eens langs. Wij weten alles (ahum…) van sport, bewegen en cultuur. En we kúnnen ook alles (weer ahum…). Flikflaks, handstanden, ballen in de basket schieten, schilderen, gitaar spelen. 

Klik rond op onze site. Maar niet té lang, want je moet snel weer gaan bewegen hè…

In Actie
Ecsplore werkt in de gemeenten Sittard-Geleen (in samenwerking met Leerbedrijf SPRINT), Schinnen en Stein aan het sportieve en culturele klimaat. Sport, bewegen en cultuur, daar zijn we goed in. Volgens ons word je er namelijk gezonder, gezelliger en slimmer van. In dure woorden: we leveren een bijdrage aan je actieve leefstijl, je sociale ontwikkeling en je cognitieve groei.

Voor kinderen op de basisschool hebben we ons werk gebundeld in het programma “In Actie”. Zo hebben we Vakantie in Actie, Buurt in Actie, Events in Actie en meer. Klik hiernaast op de verschillende programma's om te kijken wat wij doen. Kijk ook eens naar onderstaand filmpje. 

Nieuws

11.12.2017

Stakingsevent

Sportief de staking door! 

Het basisonderwijs staakt op dinsdag 12 december!
Wij organiseren deze dag een speciaal sportevenement voor alle kinderen die deze dag geen school hebben.

De hele dag lekker bewegen, sporten en spelen! Kan het nog leuker? Dat wil toch iedereen!

Klik hier voor meer informatie

 

...lees meer

07.12.2017

Programma KerstXperience bekend!

Ook in de kerstvakantie vinden er weer te gekke activiteiten plaats! Ondanks de feestdagen organiseren wij drie leuke sportactiviteiten en twee cultuuractiviteit. Klik hier voor het complete programma. Of schrijf je direct in!

...lees meer