Gezond in Actie

Gezonde voeding saai? Helemaal niet! Ontdek dat gezonde voeding ook lekker kan zijn én dat je er ook nog eens super-fit van wordt! 

Gezonde voeding en voldoende beweging is goed voor ons allemaal. Je krijgt er energie van, wordt er blij van en je bent minder vaak ziek. Maar wat is nu gezond en wat niet? En hoe kun je gezond én lekker eten? Als je gezond wil eten, betekent dat zeker niet dat je alleen maar sla en broccoli kan eten. Met gezonde voeding kun je de lekkerste dingen maken en dát gaan wij met Gezond in Actie laten ervaren! 

Vind je het leuk om te koken? En wil je meer weten over wat gezond voor je is en wat niet? 
Dan is Gezond in Actie echt iets voor jou! Alles over voeding gecombineerd met de leukste beweegspelletjes! En het is ook nog eens helemaal gratis.   

 Wat gaan we doen?
We gaan 8 weken lang allemaal toffe activiteiten doen, zoals een kookworkshop, een supermarktspeurtocht en een moestuinbezoek! 

Voor wie?
Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Gezond in Actie vindt momenteel plaats in de volgende wijken:

- Stadsdeel 4
- Talentenschool de Blinker (inschrijven via de Talentenschool!)

Meer locaties komen er aan!

 Dit wil je toch niet missen? Kijk snel waar Gezond in Actie plaatsvindt en schrijf je in!

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

14.01.2019

Gezond in Actie gaat weer van start!

Vanaf 30 januari gaat Gezond in Actie weer van start! Dit keer in Sittard-Centrum (stadsdeel 4) en op de Talentenschool. Als je gezond eet en voldoende beweegt, zul je je gezond en fit voelen! Vind jij dit belangrijk en wil je hier meer over weten? Of wil je leren hoe je lekkere én gezonde gerechtjes bereidt?

Doe dan met ons mee! 

...lees meer