Gezond in Actie

NIEUW IN LINDENHEUVEL - DOE GRATIS MEE! 

Gezonde voeding saai? Helemaal niet! Ontdek dat gezonde voeding ook lekker kan zijn én dat je er ook nog eens super-fit van wordt! 

Gezonde voeding en voldoende beweging is goed voor ons allemaal. Je krijgt er energie van, wordt er blij van en je bent minder vaak ziek. Maar wat is nu gezond en wat niet? En hoe kun je gezond én lekker eten? Als je gezond wil eten, betekent dat zeker niet dat je alleen maar sla en broccoli kan eten. Met gezonde voeding kun je de lekkerste dingen maken en dát gaan wij met Gezond in Actie laten ervaren! 

Vind je het leuk om te koken? En wil je meer weten over wat gezond voor je is en wat niet? 
Dan is Gezond in Actie echt iets voor jou! Alles over voeding gecombineerd met de leukste beweegspelletjes! En het is ook nog eens helemaal gratis.   

 Wat gaan we doen?

We gaan 8 weken lang allemaal toffe activiteiten doen, zoals een kookworkshop, een supermarktspeurtocht en een moestuinbezoek! 

Wanneer?

Vanaf 7 mei elke maandag van 16.00-17.30u tot aan de zomervakantie.

M.u.v. tweede pinksterdag. 

Waar? 

Wijkcentrum de Linde, hyacinthenlaan 33 in Lindenheuvel. 

Dit wil je toch niet missen? Meld je snel aan en doe gratis mee! 

Aanmelden kan hier. 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

05.07.2018

Summer of Sports... and Arts 2018

Thuisblijven is nog nooit zo leuk geweest met het zomerprogramma ‘Summer of Sports… and Arts’! Ook dit jaar staat het programma voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar weer garant voor een groot spektakel. Dus reserveer alvast tijd in je agenda tussen dinsdag 10 juli tot en met vrijdag 17 augustus.

...lees meer