ONTDEK JOUW SPORTZONE!

Gedurende 8 weken maak je elke woensdagmiddag kennis van 14.00-16.30 kennis met verschillende sporten zoals voetbal, handbal, hockey, atletiek, freerunning, outdoor activiteiten, wielrennen en triatlon. Bekende en minder bekende sporters zullen daarbij aanwezig zijn en leren je de kneepjes van hun vak. Behalve sportief bezig zijn gaan we ook aan de slag met leuke wetenswaardigheden. Je leert bijvoorbeeld hoe je gezond en verantwoord kunt eten. Aanmelden? klik hier!

Programma:

Woensdag 25 Maart: Klimmen bij IVY CLIMBING
Wist je dat er bij speedclimbing 15 meter wordt geklommen in minder dan 6 seconden?! Bij
IVY Climbing kun je testen of klimmen iets voor jou is en of jij misschien wel het nieuwe wereldrecord gaat zetten. Wij zullen ook de voedingsworkshops starten met het maken van een gezond en lekker ontbijt.
14.00 tot 16.30 uur | Fletcher Wellness-Hotel, Milaanstraat 125 Sittard


 Woensdag 1 april: Handballen met de sterren van OCI Lions + Bowlen!

Wist je dat de eredivisie ook in het handbal de hoogste competitie is en de Lions hier al meerdere malen grote successen hebben gehaald? In 2015 hebben ze het maximaal haalbare gehaald door alle 3 de mogelijke prijzen binnen te slepen! Eens zien of ze jou ook een aantal dingetjes bij kunnen leren. Ook gaan wij kijken wie van jullie de meeste strikes in een uur kan gooien op de bowlingbaan!
14.00 tot 16.30 uur | Fletcher Wellness-Hotel, Milaanstraat 125 Sittard


 Woensdag 15 april: Freerunning

Vind jij gewoon de trap af lopen, om de hekjes heen lopen of andere dagelijkse obstakels op een normale manier voorbij gaan saai? Dan is deze activiteit heel geschikt voor jou. Onder professionele begeleiding ga jij leren hoe je deze dagelijkse dingen op een veilige manier spannender en uitdagender kan maken.
14.00 tot 16.30 uur | Fletcher Wellness-Hotel, Milaanstraat 125 Sittard


 Woensdag 6 mei: Hockey met HC Scoop en atletiek met AV Unitas

Voor het eerst bij Sportzone in Actie een dubbele sportactiviteit. Zowel hockey als atletiek staan op het programma. Bij beide activiteiten zijn professionals aanwezig om jou tips te geven.
14.00 tot 16.30 uur | AV Unitas, Eggerweg 2 Sittard


 Woensdag 13 mei: Voetballen met Fortuna

Wat doen ze het goed in de eredivisie! Spelers van Fortuna Sittard leren jou de coolste tips en tricks. Daarnaast krijg je een unieke rondleiding door het stadion en kun je eens kijken achter deuren die normaal gesloten blijven… Deze kans wil je toch zeker niet missen!
14.00 tot 16.30 uur | Fletcher Wellness-Hotel, Milaanstraat 125 Sittard


 Woensdag 20 mei: Wielrennen

De Hammer Series, een echte profwedstrijd vindt deze week plaats op het Tom Dumoulin Bike Park. Wil jij weten hoe de wielertraining van Tom Dumoulin eruit ziet? De profwielrenners van Sunweb geven jou een spetterende wielerclinic. Ook zal het derde en laatste voedingsonderdeel van deze sessie plaatsvinden.
14.00 tot 16.30 uur | Tom Dumoulin Bikepark, Lissabonlaan 40 Sittard


 Woensdag 27 mei: Outdoor games

Om deze super gave sessie van Sportzone in Actie af te sluiten met een knaller gaan we jullie meenemen in de wereld van outdoor activiteiten. Wij gaan de Atletiekbaan van AV Unitas ombouwen tot een activiteitenplein waar je sportiefste dromen werkelijkheid worden.
14.00 tot 16.30 uur | AV Unitas, Eggerweg 2 Sittard


DE SPELREGELS

  • Het project is alleen toegankelijk voor basisschoolkinderen uit de groepen 5 t/m 8;
  • Inschrijven kan alleen voor de volledige 8 weken.
  • Deelname aan dit project kost € 30. Betaling graag voldoen tijdens de eerste activiteit op woensdag 10 april.
  • Twee dagen voor aanvang van elke activiteit ontvang je een mail met aanvullende informatie over de activiteit.
  • Wij werken met een maximum aantal kinderen: vol=vol.

Ben jij helemaal enthousiast en wil jij jezelf verzekeren van een plaats? Geef je snel op via formulier. klik hier!


Weet u dat u de bijdrage voor deze activiteiten vergoed kan krijgen?
De gemeente Sittard-Geleen heeft de regeling Kansen voor alle Kinderen. Deze regeling is bedoeld voor gezinnen in de gemeente Sittard-Geleen met kinderen tussen 0 en 19 jaar en een laag inkomen. Bepaalde kosten voor onderwijs, sport en cultuur worden vergoed. Kijk voor meer informatie, voorwaarden en aanvraagformulier op www.sittard-geleen.nl/kansenvoorallekinderen of bel de gemeente op telefoonnummer 14046. “

 

 

Nieuws

01.07.2020

Summer of Sports and Arts 2020 komt eraan!

Zomervakantie: Uitrusten? Bankhangen? Computerspelletjes spelen? Dat doe je maar een andere keer! Tijdens de zomervakantie is Ecsplore er weer met de Summer of Sports and Arts. Wakker, uitgerust en vol energie. Hier moet je bij zijn!

...lees meer