KNVB Straatvoetbaltoernooi 2019

 In samenwerking met Fortuna Sittard organiseren Ecsplore en SPRINT in de meivakantie het KNVB Straatvoetbaltoernooi 2019. Een spannend 4 tegen 4 toernooi voor zowel voetballers als niet-voetballers. Wordt jouw team het beste straatvoetbalteam van Sittard-Geleen? Geef je dan snel op en ga met je vrienden de uitdaging aan.

Het toernooi is bedoeld voor jongens én meisjes. Er wordt gestreden in twee leeftijdscategorieën JO-12 (11 t/m 12 jaar) en JO-10 (8 t/m 10 jaar). Je bent zelf vrij om te bepalen om een mix, jongens- of meisjesteam in te schrijven.

Afhankelijk van het aantal deelnemende teams in beide leefstijdscategorieën wordt er een verdeling gemaakt in pouls:
- Mix- en jongenscategorie;
- Meisjescategorie;
Klik hier voor voor meer informatie en alle spelregels.

Klik hier voor de officiele spelregels die de KNVB en wij hanteren tijdens het toernooi.

Praktische informatie:
Wanneer:   woensdag 1 mei
Waar:         voetbalvelden van FC Geleen Zuid (Graaf Huyn sportcomplex,
                  Jos Klijnenlaan 685, Geleen)
Tijd:            start omstreeks 10.00 uur en zal afhankelijk van het aantal
                   deelnemende teams uiterlijk 14.00 uur afgelopen zijn

 

Deelnemen? Schrijf jouw team dan snel in via het digitaal inschrijfformulier (let op! vol=vol). Houd er rekening mee dat u bij de inschrijving de geboortedatum van alle spelers in moet vullen. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en meer informatie per e-mail.

Deelname aan het  KNVB Straatvoetbal kost €3,00 per persoon. Dit bedrag dient contant betaald te worden bij de activiteit zelf. Ook dient er een begeleider (min. 18 jaar) bij het team aanwezig te zijn. 

Nieuws

28.02.2019

Sportzone in Actie

Op 10 april start een nieuw project: Sportzone in Actie!
Gedurende 10 weken maak je elke woensdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur kennis met verschillende sporten zoals triatlon, handbal, voetbal, wielrennen, hockey, atletiek én e-games.

...lees meer