KNVB Straatvoetbal 2018

Op donderdag 26 april (in de meivakantie) organiseren wij het KNVB Straatvoetbaltoernooi in Sittard-Geleen in de Stadssporthal gelegen Stadswegske 8 in Sittard. Vind jij het leuk om te voetballen, maak dan een team van minimaal vier personen en laat jullie skills zien! 

Het toernooi is bedoeld voor jongens én meisjes. Er wordt gestreden in twee leeftijdscategorieën D-pupillen (11 t/m 12 jaar) en E-pupillen (8 t/m 10 jaar). Je bent zelf vrij om te bepalen om een mix, jongens- of meisjesteam in te schrijven. Het toernooi begint omstreeks 10.00 uur en zal afhankelijk van het aantal teams ongeveer duren tot 13.00 uur.

De winnaars van de beide categorieën plaatsen zich direct voor de KNVB Straatvoetbal Games 2018 en strijden mee om de landelijke titel: Straatvoetbalkampioen 4 tegen 4! De datum en locatie van de landelijke finale is nog niet bekend.

Wil jij deelnemen met een team? Schrijf jouw team dan snel in (let op! vol=vol). Na inschrijving ontvang je een bevestiging en meer informatie per e-mail. 

Nieuws

29.11.2018

PROGRAMMA KERSTXPERIENCE 2018

Ook in de kerstvakantie vinden er weer toffe activiteiten plaats! Ondanks de feestdagen organiseren wij vier leuke sportactiviteiten en twee cultuuractiviteit.

...lees meer

14.11.2018

ONTDEK JOUW SPORTZONE!

Helaas! Alle activiteiten zijn vol. In het voorjaar van 2019 komen we terug met een reeks 'Sportzone in Actie' activiteiten. Wel kun je al inschrijven voor de KerstXperience! 

...lees meer