KNVB Straatvoetbal 2018

Op donderdag 26 april (in de meivakantie) organiseren wij het KNVB Straatvoetbaltoernooi in Sittard-Geleen in de Stadssporthal gelegen Stadswegske 8 in Sittard. Vind jij het leuk om te voetballen, maak dan een team van minimaal vier personen en laat jullie skills zien! 

Het toernooi is bedoeld voor jongens én meisjes. Er wordt gestreden in twee leeftijdscategorieën D-pupillen (11 t/m 12 jaar) en E-pupillen (8 t/m 10 jaar). Je bent zelf vrij om te bepalen om een mix, jongens- of meisjesteam in te schrijven. Het toernooi begint omstreeks 10.00 uur en zal afhankelijk van het aantal teams ongeveer duren tot 13.00 uur.

De winnaars van de beide categorieën plaatsen zich direct voor de KNVB Straatvoetbal Games 2018 en strijden mee om de landelijke titel: Straatvoetbalkampioen 4 tegen 4! De datum en locatie van de landelijke finale is nog niet bekend.

Wil jij deelnemen met een team? Schrijf jouw team dan snel in (let op! vol=vol). Na inschrijving ontvang je een bevestiging en meer informatie per e-mail. 

Nieuws

05.07.2018

Summer of Sports... and Arts 2018

Thuisblijven is nog nooit zo leuk geweest met het zomerprogramma ‘Summer of Sports… and Arts’! Ook dit jaar staat het programma voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar weer garant voor een groot spektakel. Dus reserveer alvast tijd in je agenda tussen dinsdag 10 juli tot en met vrijdag 17 augustus.

...lees meer