Urmond in Actie

Ecsplore en SPRINT vinden het belangrijk dat iedereen beweegt. Want sport en bewegen is enorm gezond en bovendien ook nog eens heel erg leuk! In het nieuwe schooljaar starten wij weer met ‘Buurt in Actie’. Vanaf dinsdag 3 september zijn wij elke week bij jou om de hoek of zelfs op school aanwezig met nieuwe, leuke, verschillende sport- en beweeglessen.

Ontdek hoe leuk, gezond en leerzaam bewegen is! Kom alleen of samen met al je vriendjes en vriendinnetjes en doe met ons mee. De lessen zijn gratis en starten direct na schooltijd. Wel is inschrijven verplicht.

Urmond in Actie

Groep 1 en 2 elke dinsdag van 15.15 tot 16.00 uur Evenemententerrein aan de Maas/ Urpopterrein (achter de Beekstraat, Urmond).
Groep 3 t/m 8 elke dinsdag van 16.00 tot 17.00 uur Evenemententerrein aan de Maas/ Urpopterrein (achter de Beekstraat, Urmond)

M.u.v. schoolvakanties en studiedagen. 

Inschrijven en meer informatie 
Klik hier om je aan te melden voor groepen 1 en 2. Klik hier om je aan te melden voor groepen 3 t/m 8. Klik hier voor ‘de spelregels’ van 'Buurt in Actie'. Voor vragen of opmerkingen neem dan contact op met Sjoerd Rietjens.