Stein in Actie

In het nieuwe schooljaar organiseert Ecsplore weer Buurt in Actie. Vanaf maandag 10 september zijn er wekelijks naschoolse sportlessen in Stein! De lessen zijn gratis en starten vrijwel direct na schooltijd.

Stein in Actie
De activiteiten vinden plaats op maandagmiddag in gymzaal Kerensheide. Inschrijven is verplicht. Klik hier om je aan te melden voor groepen 1 en 2. Klik hier om je aan te melden voor groepen 3 t/m 8. 

Groep 1 en 2 elke maandag van 15.15 tot 16.00 uur in gymzaal Kerensheide aan de Eburonenstraat. 
Groep 3 t/m 8 elke maandag van 16.00 tot 16.45 uur in gymzaal Kerensheide aan de Eburonenstraat.
M.u.v. schoolvakanties en studiedagen.

Vragen?
Klik hier voor ‘de spelregels’ van 'Buurt in Actie'. Voor vragen of opmerkingen neem dan contact op met Fabian Brinkman.

Nieuws

14.11.2018

ONTDEK JOUW SPORTZONE!

Vanaf woensdag 28 november lanceren Ecsplore en Leerbedrijf SPRINT het nieuwe programma ‘Sportzone in Actie’. Tijdens dit programma, waar kinderen van de groepen 5 t/m 8 aan kunnen deelnemen laten we deelnemers kennismaken met verschillende aanbieders en sportieve faciliteiten in de Sportzone in Sittard. 

...lees meer

31.10.2018

Pietengym!

Klimmen, klauteren, acrobatiek en natuurlijk het bezorgen van pakjes. Zo maar een paar dingen die je moet oefenen. Verdien aan het einde een echt Pietendiploma! Kijk snel wanneer de activiteit in jouw gemeente plaats vindt!

...lees meer