Stein in Actie

Ecsplore en SPRINT vinden het belangrijk dat iedereen beweegt. Want sport en bewegen is enorm gezond en bovendien ook nog eens heel erg leuk! In het nieuwe schooljaar starten wij weer met ‘Buurt in Actie’. Vanaf woensdag 4 september zijn wij elke week bij jou om de hoek of zelfs op school aanwezig met nieuwe, leuke, verschillende sport- en beweeglessen.

Ontdek hoe leuk, gezond en leerzaam bewegen is! Kom alleen of samen met al je vriendjes en vriendinnetjes en doe met ons mee. De lessen zijn gratis en starten direct na schooltijd. Wel is inschrijven verplicht.

Stein in Actie

Groep 1 en 2 maandag van 15.15 tot 16.00 uur in gymzaal Kerensheide aan de Eburonenstraat. 
Groep 3 t/m 8 maandag van 15.15 tot 16.15 uur in gymzaal Kerensheide aan de Eburonenstraat.

Groep 1 t/m 2 alle oneven weken en groep 3 t/m 8 alle even weken. 


Inschrijven en meer informatie
Klik hier om je aan te melden voor groepen 1 en 2. Klik hier om je aan te melden voor groepen 3 t/m 8. Klik hier voor ‘de spelregels’ van 'Buurt in Actie'.  Voor vragen of opmerkingen neem dan contact op met Sjoerd Rietjens

Nieuws

04.11.2019

Pietengym 2019

Klimmen, klauteren, acrobatiek en natuurlijk het bezorgen van pakjes. Zo maar een paar dingen die je moet oefenen. Verdien aan het einde een echt Pietendiploma! Kijk snel wanneer de activiteit in jouw gemeente plaats vindt!

...lees meer