Puth in Actie

Ecsplore en SPRINT vinden het belangrijk dat iedereen beweegt. Want sport en bewegen is enorm gezond en bovendien ook nog eens heel erg leuk! In het nieuwe schooljaar starten wij weer met ‘Buurt in Actie’. Vanaf dinsdag 3 september zijn wij elke week bij jou om de hoek of zelfs op school aanwezig met nieuwe, leuke, verschillende sport- en beweeglessen.

Ontdek hoe leuk, gezond en leerzaam bewegen is! Kom alleen of samen met al je vriendjes en vriendinnetjes en doe met ons mee. De lessen zijn gratis en starten direct na schooltijd. Wel is inschrijven verplicht.

Puth in actie
Groep 3 t/m 5 elke dinsdag in de oneven weken van 14.30 tot 15.30 uur op het speelveldje aan de Martin Luther Kingstraat, Puth.
Groep 6 t/m 8 elke dinsdag in de even weken van 14.30 tot 15.30 uur op het speelveldje aan de Martin Luther Kingstraat, Puth.

Inschrijven en meer informatie 

Klik hier om je aan te melden voor groepen 3 t/m 8. Klik hier voor ‘de spelregels’ van 'Buurt in Actie'.  Voor vragen neem contact op met de lesgever Liv Aerts

 

 

Nieuws

01.07.2020

Summer of Sports and Arts 2020 komt eraan!

Zomervakantie: Uitrusten? Bankhangen? Computerspelletjes spelen? Dat doe je maar een andere keer! Tijdens de zomervakantie is Ecsplore er weer met de Summer of Sports and Arts. Wakker, uitgerust en vol energie. Hier moet je bij zijn!

...lees meer