Grevenbicht / Obbicht in Actie

Ecsplore en SPRINT vinden het belangrijk dat iedereen beweegt. Want sport en bewegen is enorm gezond en bovendien ook nog eens heel erg leuk! In het nieuwe schooljaar starten wij weer met ‘Buurt in Actie’. Vanaf woensdag 13 september zijn wij elke week bij jou om de hoek of zelfs op school aanwezig met nieuwe, leuke, verschillende sport- en beweeglessen.

Ontdek hoe leuk, gezond en leerzaam bewegen is! Kom alleen of samen met al je vriendjes en vriendinnetjes en doe met ons mee. De lessen zijn gratis en starten direct na schooltijd. Wel is inschrijven verplicht.

Grevenbicht / Obbicht in Actie
Groep 1 en 2 elke vrijdag van 12.15 tot 13.00 uur in de speelzaal van BS de Kingbeek
(ene week locatie Grevenbicht andere week Obbicht, lesgever communiceert de planning)

Groep 3 t/m 6 elke woensdag van 13.00 tot 14:00 uur in de gymzaal.
(ene week locatie Grevenbicht andere week Obbicht, lesgever communiceert de planning)

M.u.v. schoolvakanties en studiedagen.

Inschrijven en meer informatie
Klik hier om je direct in te schrijven. En klik hier voor algemene informatie ‘de spelregels’. Voor vragen neem contact op met de  lesgever Stefan Virdis (groep 1-2) of Erik Meijer (groep 3 t/m 6) 

Nieuws

29.11.2018

PROGRAMMA KERSTXPERIENCE 2018

Ook in de kerstvakantie vinden er weer toffe activiteiten plaats! Ondanks de feestdagen organiseren wij vier leuke sportactiviteiten en twee cultuuractiviteit.

...lees meer

14.11.2018

ONTDEK JOUW SPORTZONE!

Helaas! Alle activiteiten zijn vol. In het voorjaar van 2019 komen we terug met een reeks 'Sportzone in Actie' activiteiten. Wel kun je al inschrijven voor de KerstXperience! 

...lees meer