Elsloo in Actie

In het nieuwe schooljaar organiseert Ecsplore weer Buurt in Actie. Vanaf woensdag 12 september zijn er wekelijks naschoolse sportlessen in Elsloo! De lessen zijn gratis en starten vrijwel direct na schooltijd.

Elsloo in Actie
De activiteiten vinden plaats op woensdag- en donderdagmiddag. Inschrijven is verplicht. Klik hier om je direct in te schrijven voor Buurt in Actie groepen 1 en 2. Klik hier om je in te schrijven voor Buurt in Actie groepen 3 t/m 8. 

Groep 1 en 2 elke donderdag van 14.30 tot 15.30 uur in de gymzaal aan de Mgr. D' Arbergstraat. 
Groep 3 t/m 8 elke woensdag van 13.00 tot 14.00 uur in de sportzaal aan de Joannes Riviusstraat.
M.u.v. schoolvakanties en studiedagen.

Klik hier voor ‘de spelregels’ van 'Buurt in Actie'. Voor vragen of opmerkingen neem dan contact op met Fabian Brinkman.

Nieuws

14.11.2018

ONTDEK JOUW SPORTZONE!

Vanaf woensdag 28 november lanceren Ecsplore en Leerbedrijf SPRINT het nieuwe programma ‘Sportzone in Actie’. Tijdens dit programma, waar kinderen van de groepen 5 t/m 8 aan kunnen deelnemen laten we deelnemers kennismaken met verschillende aanbieders en sportieve faciliteiten in de Sportzone in Sittard. 

...lees meer

31.10.2018

Pietengym!

Klimmen, klauteren, acrobatiek en natuurlijk het bezorgen van pakjes. Zo maar een paar dingen die je moet oefenen. Verdien aan het einde een echt Pietendiploma! Kijk snel wanneer de activiteit in jouw gemeente plaats vindt!

...lees meer