Centrum in Actie

Ecsplore en SPRINT vinden het belangrijk dat iedereen beweegt. Want sport en bewegen is enorm gezond en bovendien ook nog eens heel erg leuk! In het nieuwe schooljaar starten wij weer met ‘Buurt in Actie’. Vanaf donderdag 5 september zijn wij elke week bij jou om de hoek of zelfs op school aanwezig met nieuwe, leuke, verschillende sport- en beweeglessen.

Ontdek hoe leuk, gezond en leerzaam bewegen is! Kom alleen of samen met al je vriendjes en vriendinnetjes en doe met ons mee. De lessen zijn gratis en starten direct na schooltijd. Wel is inschrijven verplicht.

Centrum in Actie
Groep 1 en 2 elke donderdag van 14.30 tot 15.15 uur op de speelplaats van BS De Hoefer.

Inschrijven en meer informatie
Klik hier om je aan te melden voor groepen 1 en 2. Klik hier voor ‘de spelregels’ van 'Buurt in Actie'. En klik hier voor algemene informatie ‘de spelregels’. Voor vragen neem contact op met de lesgever Martin Martens.

Nieuws

01.07.2020

Summer of Sports and Arts 2020 komt eraan!

Zomervakantie: Uitrusten? Bankhangen? Computerspelletjes spelen? Dat doe je maar een andere keer! Tijdens de zomervakantie is Ecsplore er weer met de Summer of Sports and Arts. Wakker, uitgerust en vol energie. Hier moet je bij zijn!

...lees meer