broeksittard in actie

Ecsplore en SPRINT vinden het belangrijk dat iedereen beweegt. Want sport en bewegen is enorm gezond en bovendien ook nog eens heel erg leuk! In het nieuwe schooljaar starten wij weer met ‘Buurt in Actie’. Vanaf maandag 2 september zijn wij elke week bij jou om de hoek of zelfs op school aanwezig met nieuwe, leuke, verschillende sport- en beweeglessen.

Ontdek hoe leuk, gezond en leerzaam bewegen is! Kom alleen of samen met al je vriendjes en vriendinnetjes en doe met ons mee. De lessen zijn gratis en starten direct na schooltijd. Wel is inschrijven verplicht.

Broeksittard in Actie
Deze Buurt in Actie start later. Wanneer deze Buurt in Actie start zullen de precieze dagen en tijden op deze pagina verschijnen.

Houd de pagina dus in de gaten voor meer informatie!

Inschrijven en meer informatie

Aanmelden kan via school. Klik hier voor ‘de spelregels’ van 'Buurt in Actie'.  Voor vragen neem contact op met de lesgever Mart Coolen

Nieuws

01.07.2020

Summer of Sports and Arts 2020 komt eraan!

Zomervakantie: Uitrusten? Bankhangen? Computerspelletjes spelen? Dat doe je maar een andere keer! Tijdens de zomervakantie is Ecsplore er weer met de Summer of Sports and Arts. Wakker, uitgerust en vol energie. Hier moet je bij zijn!

...lees meer