Buurt in actie

Bij jou in de buurt staat een gymzaal. Zeker weten. In die gymzalen komen we langs met leuke sport- en beweeglessen! Want Ecsplore en SPRINT vinden het belangrijk dat iedereen beweegt. Sport en bewegen is namelijk enorm gezond en bovendien ook nog eens heel erg leuk!

Wij zijn elke week bij jou om de hoek of zelfs op school te vinden met nieuwe, leuke en verschillende sport- en beweeglessen.Ontdek hoe leuk, gezond en leerzaam bewegen is! Kom alleen met ons meedoen of samen met al je vriendjes en vriendinnetjes. De lessen worden gegeven door een leuke combinatiefunctionaris, zijn gratis en vinden direct na school plaats. Inschrijving is verplicht en kan makkelijk via deze website.

LET OP: De Buurt in actie lessen starten in week 37 vanaf maandag 10 september. 

Lees ook de informatie op: wat-ouders-willen-weten

'Buurt in Actie' is er in de volgende wijken. Klik op jouw wijk voor de dagen, tijden, meer informatie of om direct in te schrijven.

Sittard-Geleen
- Born
- Broeksittard
- Centrum
- Einighausen
- Geleen-Zuid
- Grevenbicht / Obbicht
- Krawinkel
- Leyenbroek
- Limbrichterveld/Hoogveld
- Lindenheuvel
- Ophoven
- Oud-Geleen/ de Kluis
- Overhoven
- Sittard-Oost
- Speciaal onderwijs (Blinker)
- Speciaal onderwijs (Mozaiek)

Schinnen:
- Amstenrade
- Puth

Onderbanken:
- Schinveld 
- Merkelbeek/Bingelrade

Stein:
- Stein
- Urmond
- ElslooNieuws

14.11.2018

ONTDEK JOUW SPORTZONE!

Vanaf woensdag 28 november lanceren Ecsplore en Leerbedrijf SPRINT het nieuwe programma ‘Sportzone in Actie’. Tijdens dit programma, waar kinderen van de groepen 5 t/m 8 aan kunnen deelnemen laten we deelnemers kennismaken met verschillende aanbieders en sportieve faciliteiten in de Sportzone in Sittard. 

...lees meer

31.10.2018

Pietengym!

Klimmen, klauteren, acrobatiek en natuurlijk het bezorgen van pakjes. Zo maar een paar dingen die je moet oefenen. Verdien aan het einde een echt Pietendiploma! Kijk snel wanneer de activiteit in jouw gemeente plaats vindt!

...lees meer