Buurt in actie

Bij jou in de buurt staat een gymzaal. Zeker weten. In die gymzalen komen we langs met leuke sport- en beweeglessen! Want Ecsplore en SPRINT vinden het belangrijk dat iedereen beweegt. Sport en bewegen is namelijk enorm gezond en bovendien ook nog eens heel erg leuk!

Wij zijn elke week bij jou om de hoek of zelfs op school te vinden met nieuwe, leuke en verschillende sport- en beweeglessen.Ontdek hoe leuk, gezond en leerzaam bewegen is! Kom alleen met ons meedoen of samen met al je vriendjes en vriendinnetjes. De lessen worden gegeven door een leuke combinatiefunctionaris, zijn gratis en vinden direct na school plaats. Inschrijving is verplicht en kan makkelijk via deze website.

LET OP: De Buurt in actie lessen starten in week 37 vanaf maandag 10 september. 

Lees ook de informatie op: wat-ouders-willen-weten

'Buurt in Actie' is er in de volgende wijken. Klik op jouw wijk voor de dagen, tijden, meer informatie of om direct in te schrijven.

Sittard-Geleen
- Born
- Broeksittard
- Centrum
- Einighausen
- Geleen-Zuid
- Grevenbicht / Obbicht
- Krawinkel
- Leyenbroek
- Limbrichterveld/Hoogveld
- Lindenheuvel
- Ophoven
- Oud-Geleen/ de Kluis
- Overhoven
- Sittard-Oost
- Speciaal onderwijs (Blinker)
- Speciaal onderwijs (Mozaiek)

Beekdaelen
- Amstenrade (vol)
- Puth
- Schinveld 
- Merkelbeek/Bingelrade

Stein:
- Stein
- Urmond
- ElslooNieuws

14.01.2019

Gezond in Actie gaat weer van start!

Vanaf 30 januari gaat Gezond in Actie weer van start! Dit keer in Sittard-Centrum (stadsdeel 4) en op de Talentenschool. Als je gezond eet en voldoende beweegt, zul je je gezond en fit voelen! Vind jij dit belangrijk en wil je hier meer over weten? Of wil je leren hoe je lekkere én gezonde gerechtjes bereidt?

Doe dan met ons mee! 

...lees meer