Buurt in actie

Bij jou in de buurt staat een gymzaal. Zeker weten. In die gymzalen komen we langs met leuke sport- en beweeglessen! Want Ecsplore en SPRINT vinden het belangrijk dat iedereen beweegt. Sport en bewegen is namelijk enorm gezond en bovendien ook nog eens heel erg leuk!

Wij zijn elke week bij jou om de hoek of zelfs op school te vinden met nieuwe, leuke en verschillende sport- en beweeglessen. Ontdek hoe leuk, gezond en leerzaam bewegen is! Kom alleen met ons meedoen of samen met al je vriendjes en vriendinnetjes. De lessen worden gegeven door een leuke combinatiefunctionaris, zijn gratis en vinden direct na school plaats. Inschrijving is verplicht en kan makkelijk via deze website.

Buurt in Actie start weer!

De afgelopen periode hebben al onze naschoolse lessen stil gelegen vanwege het coronavirus. Maar niet lang meer. Naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 21 april is duidelijk geworden dat gymlessen, maar ook verenigings- en naschoolse lessen, weer mogen!

Vanaf maandag 11 mei 2020 gaan daarom de Buurt in Actie lessen opnieuw van start. We hebben zo goed als mogelijk bij de schooluren proberen aan te sluiten. Het kan zijn dat tijden en locaties zijn aangepast. Daarnaast hebben we ook nog niet over alle locaties duidelijkheid. Hou daarom onze website in de gaten! 

Wil je precies zien wat het voor jouw Buurt in Actie les betekent? Via de linkjes hieronder vind je al de geüpdatete informatie. 

Lees ook de (bijgewerkte) informatie op: wat-ouders-willen-weten

'Buurt in Actie' is er in de volgende wijken. Klik op jouw wijk voor de dagen, tijden, meer informatie of om direct in te schrijven.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gestart!

Sittard-Geleen
Born
- Centrum
- Geleen-Zuid
Grevenbicht / Obbicht
- Lahrhof
- Leyenbroek
- Limbrichterveld/Hoogveld
- Ophoven
- Oud-Geleen/ de Kluis
- Overhoven
- Sittard-Oost
- Einighausen


Stein
- Elsloo
- Stein

- Urmond

Beekdaelen
Amstenrade 3 t/m 8
- Merkelbeek/Bingelrade 3 t/m 8
Puth groep 3 t/m 8  

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Start later!

Sittard-Geleen
- Lindenheuvel
- Krawinkel
- Speciaal onderwijs (Blinker)
- Speciaal onderwijs (Mozaiek)

Beekdaelen
- Schinveld 3 t/m 8Nieuws

01.07.2020

Summer of Sports and Arts 2020 komt eraan!

Zomervakantie: Uitrusten? Bankhangen? Computerspelletjes spelen? Dat doe je maar een andere keer! Tijdens de zomervakantie is Ecsplore er weer met de Summer of Sports and Arts. Wakker, uitgerust en vol energie. Hier moet je bij zijn!

...lees meer