Buurt in actie

Bij jou in de buurt staat een gymzaal. Zeker weten. In die gymzalen komen we langs met leuke sport- en beweeglessen! Want Ecsplore en SPRINT vinden het belangrijk dat iedereen beweegt. Sport en bewegen is namelijk enorm gezond en bovendien ook nog eens heel erg leuk!

Wij zijn elke week bij jou om de hoek of zelfs op school te vinden met nieuwe, leuke en verschillende sport- en beweeglessen.Ontdek hoe leuk, gezond en leerzaam bewegen is! Kom alleen met ons meedoen of samen met al je vriendjes en vriendinnetjes. De lessen worden gegeven door een leuke combinatiefunctionaris, zijn gratis en vinden direct na school plaats. Inschrijving is verplicht en kan makkelijk via deze website.

LET OP: De Buurt in actie lessen starten in week 38 vanaf maandag 18 september. 

Lees ook de informatie op: wat-ouders-willen-weten

'Buurt in Actie' is er in de volgende wijken. Klik op jouw wijk voor de dagen, tijden, meer informatie of om direct in te schrijven.

Sittard-Geleen
- Born
- Broeksittard
- Centrum
- Einighausen
- Geleen-Zuid
- Grevenbicht
- Krawinkel
- Leyenbroek
- Limbrichterveld/Hoogveld
- Lindenheuvel
- Obbicht
- Ophoven
- Oud-Geleen/ de Kluis
- Overhoven
- Sittard-Oost
- Speciaal onderwijs (Blinker)
- Speciaal onderwijs (Mozaiek)

Schinnen:
- Amstenrade
-
 Puth

Stein:
- Stein
- Urmond
- Elsloo


Nieuws

05.07.2018

Summer of Sports... and Arts 2018

Thuisblijven is nog nooit zo leuk geweest met het zomerprogramma ‘Summer of Sports… and Arts’! Ook dit jaar staat het programma voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar weer garant voor een groot spektakel. Dus reserveer alvast tijd in je agenda tussen dinsdag 10 juli tot en met vrijdag 17 augustus.

...lees meer